Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

dobrodosli

kraljevskabanja

 

Posetite nas!

Obavestite prijatelje o nama!

Sadržaji Niške Banje

Pored lečilišnih, Niška Banja raspolaže i mnogim drugim sadržajima.

Wellness centar

bazenU stacionaru "Radon" se nalazi i savremeni wellness centar „Sense“ koji omogućava lekoviti uticaj termo mineralne vode i masaže u predivnom ambijentu uz opojne mirise, plamen sveća , latice ruža i osvežavajuće napitke. Enterijer wellness centra je potpuno nov, a izradjen je po najvišim svetskim wellness standardima.

Na raspolaganju su antiage, antistress, happy weekend i anticelulit paketi  ispunjeni masažama, djakuzijem sa termalnom  vodom, aromatičnim kupkama, finskom i vibro saunom i kozmetičkim tretmanima uz prirodne napitke iz Vita bara.

 

Kongresni turizam

sala

Institut „Niška Banja“ se bavi i organizacijom kongresnog turizma  i poseduje amfiteatar sa savremenom tehničkom opremom kapaciteta  do 300 mesta, plenum salu kapaciteta 60 mesta, i restorane i salone za pružanje ugostiteljskih usluga sa prepoznatljivom nacionalnom kuhinjom.

Sportsko-rekreativni sadržaji

paraglajding

Pored rekreativno-lečilišnih turističkih i kongresno-turističkih kapaciteta, Niška Banja poseduje odlične uslove za realizaciju sportskog turizma. Na raspolaganju su teniski tereni, otvoreni i zatvoreni tereni za košarku, rukomet i mali fudbal, startne terene za paraglajding ( Albatros club ), hipodrom sa rekreativnim jahanjem u zatvorenom i otvorenom prostoru, kuglana...

 

 

 

 

 

Share |
footer pocetna kontakt prijatelji
Copyright © 2010 - 2014 www.smestajristic.com Niška Banja